AĞLAYAN SÖĞÜT



Kitabın Adı: Ağlayan Söğüt

Kitabın Yazarı: Heather Burch

Yayınevi: Arkadya Yayınları

Sayfa Sayısı: 400

Charity Baxter New York'tan büyükbabasının ona bıraktığı, çocukluğunun en güzel anılarına ait Gaslamp Adası'ndaki malikaneye taşınır. Fırtınalı bir gecede tanıştığı Dalton, büyükbabasının ölümünden sonra eline geçen mektupla adaya gelen amcası Harold, eve gizlice girip orada yaşadığını farkettiği Daisy, Harold'ın eski aşkı Louise, hayatı boyunca sevgisini hiç hissetmediği bencil annesi Ellen ve malikanenin bahçesindeki ağlayan ağaç sayesinde hayatı hiç tahmin etmediği bir hale gelecektir.
.
Ağlayan Söğüt aslında daha önce karşılaştığımız bir çok hikayeyle benzerlikler taşıyor. Yeni bir başlangıç ve bunla gelen aile sırları, yeni bir aşk... Bu yüzden de klasik bir hikaye diyebiliriz. Ancak ben kitabı çok sevdim. Aslında yazarın diğer kitabı Eflatun Kurdele deki hikaye de çok benzerdi ancak bu kadar sevmemiştim. Harold'un kardeşinden aldığı mektup, Charity'nin büyükbabası ve büyükannesi ile geçirdiği zamanları özlemle anması, Dalton'un yaşadığı trajedi ve Daisy'nin çaresizliği etkileyiciydi. Aile olmak, birbirini sevmek, yardım etmek için kan bağına ihtiyaç olmadığını gösteren güzel bir hikaye. .
.
#alıntı .
Aile, sana bağlı olanlardır. İnce veya kalın bağlarla bağlı olanlar... Ancak gerçek bir aileyi, kimse senden ayıramaz. Kasırgalar bile...

Yorumlar