PİNOKYO'NUN RÜYASI




Kitabın Adı: Pinokyo'nun Rüyası

Kitabın Yazarı: Selvi Atıcı

Yayınevi: Nemesis Kitap

Sayfa Sayısı: 464


Gazel hasta olan kardeşini parasızlık yüzünden kaybetmiş, bu sefer hasta olan annesini kurtarabilmek için asla yapmam dediği işlere bulaşmıştı. Şimdi bir binanın tepesinde peşindeki adamlardan kaçarken ne şekilde öleceğini seçmesi gerekiyordu.
Doktor Ömer'in evine dönerken trafikten kaçmak için girdiği ara sokakta hayatı sonsuza kadar değişti. Arabasının tavanına düşen kızı yaşatmak için ölümle inatlaşırken kendi hayat çizgisini değiştirdiğinin farkında değildi.
.
Biz yine kısa zamanda, keyifli bir grupla, Kayıp Şehir Serisinin ikinci kitabı Pinokyo'nun Rüyası'nı okuduk. Bol bol da dedikodusunu yaptık. Ben Kimliksiz gibi bu kitabı da ikinci defa okudum. Yine çok keyif aldım. Güzel bir aşk hikayesiydi. Çapkın doktor Ömer bazı davranışlarından dolayı kaşlarımın çatılmasına sebep olsa da, sonrasında Gazel'e çok güzel bir aşkla bağlandı ki bu da onu affetmem için yeterli oldu.  Kimliksiz ekibinin kitapta geçmesine çok mutlu oldum.
Okumamızın üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen özlemişim.
Kalemini beğendiğim, akıcı anlatımını sevdiğim Selvi Atıcı kitapları ile bir sonraki randevumuz önümüzdeki ayın 21'inde Gitme ile. Keyifli okumalar...

Yorumlar