KATİLLER ÇETESİ / SARAI



Kitabın Adı: Katiller Çetesi / Sarai

Kitabın Yazarı: J. A. Redmerski

Yayınevi: Ephesus Yayınları

Sayfa Sayısı: 413

Sonunda Katiller Çetesi hayran kitlesine Sarai'yı okuyarak ben de katıldım. Bir sürü resmine rastladığım, hakkında bir çok yorum okuduğum serinin neden bu kadar beğenildiğini de böylece deneyimleyip anlamış oldum. 
Kitap daha ilk sayfadan itibaren bir kaçış sahnesi ile aksiyonu ve heyecanı bol başladı. Sonrasında da hiç düşmedi zaten. Bu da benim ve beraber okuduğum diğer arkadaşlarımın kitabı çok kısa sürede bitirmemize sebep oldu. Dolayısıyla kısa süren bir fidandı. Biz kitabı konuşmaktan geri durmadık tabi. Hatta hala hem ilk kitabı konuşuyoruz hem de ikinci kitapla ilgili fikir üretiyoruz 🙈😁 Bir yandan da neden daha önce başlamadık diye hayıflanmayı da ihmal etmiyoruz 😔 
Kitapta, yıllarca tabir yerindeyse hapis hayatı yaşamış, sayısız ölüm görmüş bu yüzden normal insan olmaktan uzak bir Sarai ile gözünü kırpmadan insan öldüren, soğukkanlı bir tetikçi olduğu kadar vicdanlı ve kadınların kalp atış hızını dakikada 300 e çıkaracak kadar da yakışıklı bir Victor Faust bir araya geldiğinde tehlikeli bir birleşim olmuş ve okuyucular için tadına doyulmaz bir hikaye çıkmış ortaya. Zaten bunu bilen yapımcılar da güzel bir kadro !!! İle film çekimlerine başlamışlar bile. 
Hikaye boyunca karşınıza sizi sinir edecek karakterler, üzülmenize neden olacak bir kaç olay çıkacak olsa da kurgunun güzelliği ve olayların akışı bu hislerden hızlıca uzaklaşmanıza yardımcı olacak sözüme güvenin.
Bu arada hikayenin güzelliği kadar anlatımın akıcılığına da dikkat çekmek isterim. Sevgili yazarımızın başarısını alkışlamak için tüm seriyi okumak bile gerekmiyor, o derece yani 😊 Kapak tasarımının muhteşemliği zaten malumunuz. İkinci kitap için gün saymaya başladım bile. 
Siz de henüz okumadıysanız, başlamak için beklemeyin derim sonra bizim gibi pişman olursunuz .

Yorumlar